Цей суп допомагає Памелі Андерсон бути у формі. Він містить безцінний для здоров’я інгредієнт
Памела Андерсон, найпопулярніший секс-символ 90-х і зірка культового серіалу "Рятувальники Малібу", сьогодні привертає увагу як захисниця прав тварин і пропагандистка здорового способу життя. У жовтні вона видала свою першу кулінарну книгу під назвою "Я люблю тебе. Рецепти від душі", де опублікувала рецепт надзвичайно-корисного супу.
Яка саме перша страва, допомогає зірці бути завжди у формі, розповідає РБК-Україна (проект Styler) з посиланням на Fakt.
Який суп радить Памела Андерсон
Серед представлених рецептів є і улюблений суп Памели - з додаванням надзвичайно корисної сочевиці.
"Це страва, яку всі люблять і завжди з нетерпінням чекають, коли відвідують мій дім. Мої діти просто обожнюють цей суп", - каже Памела Андерсон.
Справжнім скарбом серед бобових є сочевиця, "героїня" кулінарного рецепту Памели Андерсон.
Це один із найдавніших харчових продуктів, відомих людині, і один із найпоживніших. Його особливо цінують вегетаріанці та вегани, оскільки він є джерелом легкозасвоюваного білка та забезпечує енергією на весь день. Але це ще не все, що може запропонувати цей продукт.
Сочевиця багата залізом, калієм, фосфором і магнієм, вона забезпечує організм необхідними макроелементами, підтримуючи його правильну роботу. Вітаміни групи В, в тому числі фолієва кислота, не тільки підтримують обмінні процеси і допомагають у виробленні еритроцитів, але і впливають на вироблення гормонів щастя - серотоніну і норадреналіну.
Також вживання сочевиці благотворно впливає на травну систему і серце. Крім того, сочевиця також містить дубильні речовини, які мають протиракові властивості. А клітковина, що міститься в зернах, стабілізує рівень цукру в крові.
Це чудова новина для людей з резистентністю до інсуліну, діабетом або гіпоглікемією - сочевиця може допомогти їм збалансувати метаболізм інсуліну, забезпечуючи постійне і повільне надходження енергії в організм.
Як приготувати суп з сочевиці Памели Андерсон?
Вам потрібні такі інгредієнти:
- 2 стебла селери
- Морква 3-4 шт.
- Цибуля 1 шт.
- Картопля 2-3 шт.
- кабачок, нарізаний кубиками 1 склянка
- Нарізані кубиками солодку картоплю 1 склянка
- Часник 2 зубчики,
- Зелена сочевиця 1 склянка
- Червона сочевиця 1 склянка
- Томатне пюре 3 ст.л
- Овочевий бульйон 2 л
- Кокосове молоко 1 банка
- Лимонний сік
- Спеції: куркума, кмин, імбир, паприка копчена, перець тощо
Розігрійте оливкову олію у великій каструлі, додайте нарізану кубиками цибулю, селеру, моркву, картоплю, гарбуз, солодку картоплю та часник. Смажте все, періодично помішуючи близько 5 хвилин.
Сочевичний суп по рецепту Памели Андерсон (Скриншот)
Додайте спеції: мелену куркуму, кмин, імбир, копчену паприку, корицю, сіль і свіжомелений перець. Перемішайте і смажте ще 2-3 хвилини. Додайте зелену сочевицю і томатне пюре і знову обсмажте 2-3 хвилини. Залийте все овочевим бульйоном, доведіть до кипіння, зменшіть вогонь і варіть суп 20 хвилин.
Потім додайте червону сочевицю і варіть ще 10 хвилин. Додайте кокосове молоко і вичавлений лимонний сік. Додайте шпинат і варіть, поки листя не зів’януть (приблизно 2-3 хвилини). При необхідності приправити сіллю і перцем. Подавайте суп з шматочком сметани і подрібненою петрушкою.
Читайте також, що їсть на сніданок Мадонна та в чому секрет її бездоганної фігури.
Вам буде цікаво прочитати, що обирає на сніданок Кейт Міддлтон.
Цей матеріал призначений для загальноосвітніх цілей і його не слід використовувати для постановки медичних діагнозів чи самолікування. Наша мета - надати читачам точну інформацію про симптоми, причини і методи виявлення захворювань. РБК-Україна не несе відповідальність за будь-які діагнози, які можуть бути поставлені читачами на основі матеріалів з цього ресурсу. Ми рекомендуємо не займатися самолікуванням, і у разі будь-яких занепокоєнь стосовно здоров'я звернутися до лікаря.