Що може бути смачніше за домашні пельмені, щойно зварені з лавровим листочком і перчиком? Але не всі можуть впоратися з тістом, через що воно липнутиме при готування, або ж пельмені можуть розвалюватися у каструлі.
Своїм рецептом поділилася кулінарка Марія Михальченко на своєму каналі в YouTube.
Вбийте в миску яйце, додайте сіль і олію. Збийте до однорідності.
Окремо просійте борошно в глибоку миску. Зробіть по центру заглиблення і влийте туди яєчну суміш. Вимісіть виделкою.
Влийте в масу крутий кип'яток. Замісіть спочатку ложкою, а потім руками. Вимісіть однорідне гладке тісто.
Залиште тісто відпочивати в харчовій плівці мінімум на 20 хвилин.
Приготуйте улюблений фарш і наліпіть пельмені за допомогою пельменниці чи вручну.
Раніше ми писали, які продукти при готуванні можуть зіпсувати і каструлю, і страву.
Крім того читайте про рецепт тіста для чебуреків від Євгена Клопотенка.