Улюбленою стравою багатьох є деруни. Усі звикли готувати їх виключно з картоплі. Однак, дерну можна приготувати по-новому, а саме додати квашену капусту.
Про це повідомляє РБК-Україна (проект Styler) з посиланням на сайт Shuba.
Деруни, зроблені з додаванням квашеної капусти, можуть бути небанальним рішенням на сніданок. Вони вийдуть хрумкі й апетитні.
Для приготування такої незвичної страви знадобляться такі інгредієнти:
Також до таких дерунів з квашеною капустою можна додати м’ясо - наприклад, свинину у томатному соусі, для повноцінного прийому їжі. Або ж насолоджуйтеся дерунами зі сметаною.
Квашену капусту потрібно добре відтиснути і подрібнити.
Після цього цибулю і картоплю почистьте і натріть на дрібну тертку в миску. Додайте квашену капусту, яйце, борошно, сіль, перець та перемішайте.
Викладайте масу столовою ложкою у сковороду з розігрітою олією і смажте деруни з обох боків по 3-4 хвилини.
Додамо, що у приготуванні апетитних, рум'яних дерунів головне - не зволікати! Натерту картоплю необхідно віджати, змішати з іншими інгредієнтами і швиденько обсмажити, адже картопля від взаємодії з повітрям окислюється і неминуче темніє.
Раніше ми повідомляли, як на сніданок приготувати смачні солодкі деруни.
Також ми писали, як швидко й смачно приготувати найпопулярнішу страву з огірків.