Виявляється, кебаб із телятини готувати доволі просто. А якщо зробити цю страву по рецепту відомого шеф-кухаря - то вона просто-таки вразить вас і ваших гостей неперевершеним смаком!
Рецептом саме такого смачнющого кебаба поділився в ефірі програми "Ранок вдома" на телеканалі "Дом" популярний кулінар Чаба Бакош.
Щоб повторити кебаб із телятини за рецептом Чаби Бакоша, вам знадобляться:
А для гарніру візьміть:
У фарш покласти подрібнену зелень, цибулю, часник, приправи. Перемішати і відбити фарш, щоб він став однорідним. Залишити м’ясну суміш на 10 хвилин - дати "відпочити".
Сформувати ковбаски й наколоти їх на дерев'яні шпажки. Смажити до готовності на пательні чи запікати у духовці.
Для гарніру ідеально пасуватиме кускус. До речі, цікавий факт: в культурі народів Північної Африки кускус є символом удачі та благословення, його прийнято готувати на новосілля.
Щоб приготувати кускус, до крупи покласти перці, в'ялені томати та полити оливковою олією.
Додати свіжовичавлений сік лимона, залити окропом та накрити кришкою, щоб пропарилося протягом 10 хвилин.
Подавати готовий кебаб варто з кускусом, лавашем і зеленою цибулею.
Смачного!
Читайте також про те, як вибрати найкорисніше сало і правильно його засолити.
Раніше ми писали, як приготувати оселедець з товстолоба.