Світлана Фус дала рецепт дієтичного торта, який можна їсти і не поправлятися
Як їсти солодке і при цьому не поправлятися? Досить просто! Адже існує безліч смачних десертів, які не нашкодять вашій фігурі і дозволять не набрати зайву вагу.
Одним з таких рецептів поділилася у Instagram відома лікар-дієтолог Світлана Фус.
Що потрібно для приготування дієтичного торта
Інгредієнти:
- вівсяні пластівці - 300 г
- борошно пшеничне - 2 столові ложки
- яйця - 3 штуки
- банан - 2 штуки
- олія - 4 столові ложки
- цукор - 30 грамів
- розпушувач - 1 чайна ложка
- ванільний цукор - 1 пакетик
- апельсини - 3 штуки (2 - в начинку, 1 - для прикраси)
- сир нежирний - 400 грамів
- сметана 10% - 160 грамів
Процес приготування низькокалорійного торта
Яйця збийте з ванільним цукром до білої піни. Банан розімніть виделкою. Додайте до збитих яєць банан та олію. Змішайте сухі інгредієнти і додайте в тісто.
Випікайте при температурі 180 градусів протягом 25 хвилин.
Дістаньте з духовки, остудіть, розріжте на два коржі.
Для крему перебийте в блендері сир, сметану, цукор і ванільний цукор.
Нанесіть сирний крем на перший корж, накрийте другим, поріжте і викладіть зверху апельсини.
Обмажте торт кремом зверху і з боків. Прикрасьте апельсином.
Смачного!
Раніше ми ділились рецептом пісного супу із сушених білих грибів.
Читайте також про те, як приготувати надзвичайно смачні салати із сезонних овочів.