Євген Клопотенко запропонував ще один рецепт до новорічного столу. Це запечене сало.
Рецептом приготування відомий кулінар поділився на сторінці Instagram.
"Ви повинні запекти сало. Ось взагалі без варіантів. Бо це – справжня еротика, симфонія та насолода. Ще я придумав, що до 31.12 публікуватиму щодня рецепти українських святкових страв, щоб ви у Новий рік йшли зі справжнім змістом. Бо те, що стоїть на наших столах, має значення. Наша їжа є відображенням нашої ментальності", - описав рецепт Клопотенка.
Візьміть гарне сало і нашпигуйте його часником (кожний зубчик потрібно занурити в сіль). На шматок сала – 5 зубчиків. Посоліть саме сало, засипте паприкою та перцем.
Запікайте 25 хвилин при 200 градусах. Насолоджуйтесь смаком!
Нагадаємо, що Клопотенко представив рецепт ідеальної випічки.