Один з найпростіших і найшвидших рецептів - рулет з лаваша з плавленим сиром, яйцями та зеленню. Така страва може стати чудовим сніданком, закускою на святковому столі або доповненням до першої страви.
Як зробити чудовий сніданок з лаваша, розповідає РБК-Україна (проєкт Styler) із посиланням на YouTube-канал "Все просто".
Яйця відварюємо 10 хвилин, заливаємо холодною водою. Даємо їм охолонути та натираємо на великій тертці.
Нарізаємо зелень і змішуємо із яйцем. Плавлений сир кладемо в морозилку, щоб він трохи затвердів. Потім натираємо його на тертці та з'єднуємо з яйцями та зеленню.
В отриману суміш додаємо майонез та видавлюємо часник. Все добре перемішуємо до однорідної пасти.
Розгортаємо лаваш. Якщо він великий, то ріжемо прямокутники. Змащуємо всі прямокутники отриманою сумішшю та формуємо трубочки.
Перекладаємо на лист, застелений пергаментом. Верх можна змастити яйцем чи олією. Випікаємо у розігрітій духовці до 180 градусів приблизно 15 хвилин.
Начинка для такого рулету може бути будь-яка на ваш смак: замість яєць можна додати гриби або куряче відварене м'ясо. А ще вам точно сподобається такий рулет із начинкою з тунця.
Раніше ми розповідали про те, як приготувати пиріг "Гість на порозі" з кефіру та варення.
А ще писали про те, як готувати смачні батуринські коржики за 110-річним рецептом.