Ідеальні сирники - мрія кожного кулінара, але буває так, що вони або розвалюються і пристають, або ж стають жорсткими і неїстівними.
Рецепт з'явився на YouTube-каналі КІІТ.
Покладіть сир у невелику ємність (він не має бути надто вологим). Додайте жовток, ванільний цукор.
Якщо додати забагато цукру, сирники можуть розтектися.
Присипте поверхню і руки борошном, формуйте сирники і смажте на розігріту пательню з олією.
Посмажте на середньому вогні одну сторону, переверніть, зменшіть вогонь і накрийте кришкою. За кілька хвилин ідеальні сирники будуть готові!
Раніше ми писали, як посмажити картоплю фрі без тони олії.
Також читайте, як приготувати картопляні зрази, так щоб вони були ніжні і водночас не розвалювалися.