Млинці можна приготувати майже з нічого, якщо знати правильний спосіб замішування тіста та рецептуру.
Цікавий спосіб наших бабусь ми підгледіли в старій книзі "Про смачну і здорову їжу", випущену ще в 60-х роках минулого століття.
Яйця змішайте з 3 склянками теплої води, додайте сіль, цукор, і соду. Всипте борошно і добре розмішайте вінчиком або виделкою до однорідної консистенції.
Лимонну кислоту розбавте у воді і влийте в тісто, перемішайте і приступайте до випікання млинців.
Якщо нема кислоти, її можна замінити кислим молоком (чи кефіром). Тоді треба в склянці кефіру, розвести яйця, сіль і цукор, а соду розвести у воді.
Також дізнайтеся про старовинний рецепт тушкованої капусти.
Крім того читайте, які інгредієнти в жодному разі не можна додавати в тісто для млинців.