Напевно, майже кожен любить домашні десерти - проте, витрачати час на приготування навряд хто хоче. Однак, цей пухкий торт готується надзвичайно швидко - і водночас має насичений шоколадний смак.
Про те, як готувати торт в мікрохвильовці, розповідає РБК-Україна (проєкт Styler) з посиланням на YouTube-канал з рецептами Лілії Цвіт.
Для того, щоб приготувати цей десерт в мікрохвильовці, потрібні такі інгредієнти:
А також скляна або керамічна форма для випікання діаметром 20 см.
Для початку змішайте сухі інгредієнти: до борошна додайте какао, соду та цукор, і перемішайте складники.
Влийте до сухих складників олію, молоко та додайте яйця. Ретельно перемішайте масу до однорідної консистенції.
Додайте оцет - і ще раз ретельно все перемішайте. В результаті тісто має бути консистенції сметани.
Застеліть дно форми пергаментом і перелийте в формочку тісто. Випікайте бісквіт в мікрохвильовці на максимальній потужності приблизно 8-10 хвилин.
Одразу дістаньте коржик з форми, зніміть пергамент. Розріжте бісквіт на три частини так, щоб вийшло три коржі.
Для крему до сметани додайте ванільний і звичайний цукор, загущувач. Збийте суміш міксером до загустіння.
Складіть торт, змастивши коржі кремом. За бажанням можна присипати десерт тертим шоколадом.
Раніше ми розповідали найпростіший рецепт сирної закуски.
Читайте також, як готувати тирамісу з полуницею в стакані.