Свято Великодня в Україні відбулося 16 квітня. Звичайно, після нього залишається багато пасок, які хочеться зберегти свіжими.
Експерт із харчування в Telegram Наталія Мазурик розповіла, що потрібно зробити, щоб випічка надовго залишалася м'якою.
Також пам'ятайте, щоб паска не черствіла раніше часу, її слід зберігати в герметичній упаковці без доступу до повітря. Як і звичайний хліб, випічку можна залишити як за кімнатної температури, так і в холодильнику.
Паски бажано заморожувати на 5-6 день після приготування, а якщо ви правильно їх зберігали (у щільному поліетиленовому пакеті, темному прохолодному місці або холодильнику), то можна і на 7-8 день заморозити цю традиційну випічку.
Раніше ми також писали, як зберігати паску так, щоб вона не черствіла.
Крім того, розповідали, якими натуральними фарбниками фарбувати яйця без шкоди здоров'ю.