Якщо ви або члени вашої родини не люблять рибні котлети, після цього рецепту все зміниться. Просто додайте особливий інгредієнт, який змінить смак до невпізнаваності.
Рецепт з'явився на YouTube-каналі "Народна кухня. Мої рецепти".
Для фаршу підійде філе білої морської риби, наприклад мерлузи (хеку). Сало має бути свіжим, а якщо посолене, не більше ніж три дні.
Перемеліть фарш і сало на м'ясорубку, потріть цибулю на тертку. Додайте сіль та перець. Вбийте яйця.
Ретельно перемішайте фарш. Залиште його відлежатися хоча б хвилин на 10.
Сформуйте котлети, обваляйте в панірувальних сухарях і обсмажте на сковороді з двох боків.
Перекладіть в деко, накрийте кришкою чи фольгою і поставте в розігріту духовку хвилин на 20.
Раніше ми писали, як приготувати смачні бризолі з фаршем.
Також читайте, як спекти чебуреки вдома "як на морі".