Фаршировані перці – це класична страва болгарської, молдавської, румунської, азербайджанської, грузинської та української кухні. Зірка шоу МастерШеф Ольга Мартиновська поділилася своїми секретами приготування цієї страви.
Покроковий рецепт розмістили на сторінці МастерШеф у Instagram.
Для начинки 1 варіант:
Для начинки 2 варіант:
Для начинки 3 варіант:
Спочатку потрібно підготувати перці. Їх потрібно помити, покласти на деко. Полити оливковою олією, посипати чебрецем і запекти в духовці 10-12 хвилин при температурі 180 градусів.
Потім їх потрібно остудити та зняти шкірку. Насіння дістати ложкою і зберегти цілісність овочів.
Далі потрібно приготувати начинку. У першому та другому варіанті потрібно змішати всі інгредієнти до отримання однорідної маси. Попередньо фету треба розім'яти вилкою.
Інгредієнти у третьому варіанті потрібно перемішати між собою ложкою.
За допомогою двох ложок потрібно обережно покласти начинку в перці. Потім посипати їх ароматними травами, додати пару крапель оливкової олії.
Вчорашній хліб нарізати скибочками, змастити оливковою олією та натерти часником. Приготувати грінку на сковороді гриль.
До речі, раніше ми писали про те, що Клопотенко поділився крутим рецептом української страви, якій вже 400 років.
А ще розповідали рецепт млинців, які виходять завжди.