Дуже смачні, ніжні та поживні котлети можна зробити з рибних консервів. Вам знадобиться трохи овочів та зовсім небагато часу для приготування. А ваша родина буде в захваті - така страва відмінно урізноманітнить раціон.
Як приготувати бюджетні котлети з рибних консервів, розповіли на сторінці Cook with me at home в Instagram.
Фото: instagram.com/cook_with_me_at_home
Картоплю зварити в мундирі та остудити. Рибні консерви (сардину або скумбрію в олії) відцідити від рідини та розім'яти вилкою.
Цибулю почистити та дрібно нарізати, а потім злегка обсмажити на невеликому вогні до прозорості та м'якості.
Картоплю натерти на дрібній тертці та додати до риби. Додати яйце, сіль, перець та манну крупу.
Добре все перемішати та сформувати котлетки. Обваляти їх у манці та обсмажити на середньому вогні з двох боків до золотистої скоринки.
До речі, раніше ми писали про те, які спеції можна додати до гречки, щоб зробити кулінарний шедевр.
А ще розповідали про те, як приготувати ідеальні деруни.