Печінковий паштет - чудова закуска, яку хоч на хліб намазувати, хоч ложками їсти. А готувати його простіше простого.
Рецептом поділилися на YouTube-каналі Onyshkevychі.
Промийте і просушіть паперовими рушниками печінку (будь-яку, яку ви любите). Розріжте на крупні шматки, зріжте плівку, і якщо попадаються жовчні міхурі - їх треба зрізати.
Налийте в розігріту пательню олію. Обсмажте печінку на середньому вогні.
Наріжте цибулю та натріть моркву.
Коли печінка добре підсмажиться, викладіть її в миску.
Обсмажте цибулю з морквою на пательні, просмажте кілька хвилин до м'якості. Додайте засмажку до печінки.
Перебийте все блендером, або перекрутіть на м'ясорубці. Додайте до смаку сіль та перець. До гарячої печінки додайте вершкове масло і все ретельно перемішайте.
Наш печінковий паштет готовий!
Раніше ми писали, як приготувати оселедець пряного посолу вдома, так, щоб було краще, за магазинний.
Також читайте, як приготувати форшмак по-украінськи.