В Україні триває сезон огірків і багато хто робить з них різноманітну консервацію. А ви знаєте, що вдома можна закрити огірки, які вийдуть як магазинні?
Таким рецептом поділились у Telegram-каналі Домашня консервація. Кулінарія.
Маринад на 1 літр води
Покладіть на дно банки часник, кріп, лавровий лист, листя смородини та вишні, моркву, болгарський перець та огірки. Залийте окропом, закрийте кришкою і дайте охолонути.
Приготуйте маринад, він розрахований на 1 л води. Закип'ятіть воду, додайте сіль, цукор, після розчинення оцет і приберіть з плити. Залийте огірки.
До речі, раніше ми розповідали про те, який секретний інгредієнт допомагає зробити хрусткими огірки.
А також ми писали про те, як приготувати сиру аджику за рецептом Клопотенка.