М'ясо – це продукт незамінний у харчуванні. Наприклад, курка є відмінним джерелом білка та поживних речовин і містить мало шкідливих жирів. Однак для здорового харчування недостатньо їсти лише курку. Також важливо підготувати м'ясо таким чином, щоб обмежити розвиток шкідливих речовин чи бактерій.
Експерти видання Sante Plus розповіли, що треба зробити, щоб правильно приготувати м'ясо і зберегти всі його корисні властивості.
Фахівці радять мити м'ясо оцтом, а не водою. Так як бактерії, що викликають розлади травлення, можуть вижити на поверхні м'яса, недостатньо промити м'ясо водою, тому що бактерії можуть легко поширюватися.
Мити м'ясо оцтом рекомендується з кількох причин:
Читайте також, як швидко і безпечно розморозити м'ясо.