Спекти неймовірно смачний Спартак на "мільйон коржів", що просто танутимуть у роті, допоможуть кілька перевірених секретів. Уся хитрість не тільки у технології приготування, а ще й у правильному виборі продуктів.
Нюансами випікання Спартака і його рецептом поділилась відома галицька господиня та авторка 35 кулінарних книг Леся Кравецька у себе на YouTube.
"Це один з моїх найулюбленіших пляцків - легендарний Спартак на "мільйон коржів". Я поділюся своїм найсмачнішим рецептом цього славнозвісного шоколадно-медового пляцка та усіма секретами і нюансами його приготування", - пише кулінарка.
Леся Кравецька радить не економити на продуктах і вибирати тільки найякісніші для цієї випічки. У жодному разі не можна замінювати масло на спред. Шоколад слід брати із високим вмістом какао-бобів, також саме від якості какао залежить наскільки насиченим буде колір коржів.
Інгредієнти:
Тісто:
Крем:
Лимонний курд:
Глазур:
Як приготувати:
Раніше ми ділились рецептом найкрасивішого торта у світі, який був дуже популярний серед вельмож у ХVIII столітті.
Нещодавно ми ділились рецептом популярного пляцка від галицької господині.