Ні для кого не секрет, що магазинна ковбаса зовсім не є корисною. Для цього продукту є альтернатива, яку можна приготувати вдома та отримати максимум користі та задоволення. Йдеться про м'ясний рулет.
Як його приготувати, повідомляє РБК-Україна (проект Styler) із посиланням на відео в Instagram кулінара Олексія Крючкова.
Візьміть кілограм фаршу та поєднайте його з яйцем, манкою, сіллю, спеціями, часником, майонезом, манкою та молоком. Потім залиште суміш на ніч у холодильнику. Зранку покладіть у форму та відправте у духовку на 45 хвилин. Намажте кетчупом і відправте в духовку на 220 градусів на 10 хвилин. Дайте рулету охолонути та після цього можете нарізати.
Що важливо
Якщо буде у формі рідина після запікання, нічого страшного, бо фарш буває різний. Головне, щоб мʼясо було повністю пропечене і готове, навіть трохи сухувате.
Їсти рулет можна одразу, але нарізається він найкраще коли ніч пробув в холодильнику. Це дуже гарна заміна для ковбаси і вартість його набагато менша ніж вартість нормальної ковбаси. Тут немає шкідливих та непотрібних добавок.
Раніше ми розказували, як приготувати квашену капусту швидкого посолу.
До речі, Клопотенко дав рецепт смачних та простих пряників на кефірі.