Це томатне печиво чудово смакуватиме тим, хто любить перекусити чимось оригінальним. Приготувати його можна достатньо швидко, окрім цього, його можна їсти у Великий піст.
Про те, як готувати печиво на томатному соку, розповідає РБК-Україна (проєкт Styler) з посиланням на YouTube-канал з рецептами українських страв "КАРПАТСЬКІ ШКВАРКИ".
Влийте томатний сік у глибоку миску, додайте олію, соду та цукор - та перемішайте. Просійте борошно та поступово додавайте його до томатно-цукрової суміші, кожного разу ретельно перемішуючи рідке тісто.
Додавайте просіяне борошно поступово (скриншот / КАРПАТСЬКІ ШКВАРКИ)
Замішайте тісто - воно має бути м'яким, пластичним, та водночас не липнути до рук - і розкачайте пласт у 8 мм.
Тісто має бути пластичним і не липнути до рук (скриншот / КАРПАТСЬКІ ШКВАРКИ)
Виріжте з пласта за допомогою формочок майбутнє печиво, перекладіть на деко, застелене пергаментом.
Викладіть майбутнє печиво на встелене пергаментом деко (скриншот / КАРПАТСЬКІ ШКВАРКИ)
Розігрійте духовку до 180 градусів, випікайте печиво 15 хвилин, після чого дозвольте йому охолонути - і печиво на томатному соку готове.
Раніше ми розповідали, як приготувати тістечко "Персик".
Читайте також, як приготувати шоколадну картоплю.