Якщо ваша дитина полюбляє солоденьке, а ви хочете зробити його максимально поживним, тоді рецепт кунжутного печива за 15 хвилин точно вам підійде.
Покроковим приготуванням діляться на сторінці в Instagram "Смачні рецепти та секрети приготування".
Для приготування кунжутного печива вам знадобиться:
Кунжут злегка обсмажте на сковорідці. Якщо брали мак, тоді залийте його окропом, дайте постояти та відкиньте на сито.
Заздалегідь дістаньте масло, і коли воно стане м'яким, збийте з цукром. Додайте яйце і знову збийте, потім додайте борошно, розпушувач та сіль і знову перемішайте за допомогою міксера. До всієї суміші додайте кунжут та мак, перемішайте.
Щоб легше було сформувати печиво, поставте тісто в холодильник на годинку-дві або скористайтеся двома чайними ложками.
Випікайте печиво в духовій шафі при 170-180 градусах приблизно 15 хвилин до рум'яного кольору.
Таке кунжутне печиво смакує і діткам, і дорослим. Тому поспішайте поділитися з рідними.
Можете забути про ресторан, адже ми розповіли рецепт ідеального бургера вдома.
А ще ділилися рецептом гарбузової каші, яку діти проситимуть знову і знову.