Печінковий торт - неймовірно смачна закуска, як до свята, так і для буднів. Пропонуємо вам рецепт з "секретом".
Як це зробити, розповідають в YouTube-каналі Iryna Savka.
*Склянка на 230-250 мл
Перемеліть на м'ясорубку (або блендером) печінку та цибулю.
Додайте до маси яйця, перемішайте вінчиком чи міксером.
Влийте склянку молока і знову перемішайте. Додайте сіль та перець.
В кінці додайте борошно в кілька етапів, гарно вимішуючи.
Розігрійте сковороду з олією на плиті і обсмажуйте печінкові млинці, як звичайні.
Перемастіть млинці майонезом з вичавленим часником. Для декорування можна потерти зверху натертим яйцем.
Раніше ми писали, як приготувати смачнющі смажені дріжджові пиріжки на картопляному відварі.
Також повідомлялося, як приготувати швидку піцу Наполеон з лаваша.