Ця страва поєднує в собі смажену курятину і гарнір, тож такий метод приготування допомагає значно зекономити час. Паста з кабачка з куркою чудово підійде для легкої вечері, обіду або навіть перекусу.
Про те, як готувати пасту з кабачка з курятиною, розповідає РБК-Україна (проєкт Styler) з посиланням на Instagram-сторінку кулінарного блогера Алекса Моля.
Для того, щоб приготувати цю незвичну і корисну пасту, потрібні такі продукти:
Промийте філе, злийте рідину і наріжте м'ясо на невеликі шматочки. Посоліть та поперчіть нарізане філе до смаку. Розігрійте пательню з олією і обсмажте м'ясо по 3 хвилини з кожного боку.
Помийте кабачок і наріжте овоч тонкими смужками, як спагеті або тонкі макарони. Помідори помийте і наріжте на дві або чотири частини. Після цього додайте овочі до курятини, перемішайте пасту і тушкуйте 5 хвилин, накривши кришкою.
Влийте до пасти сметану, додайте паприку і сушений часник. Ретельно перемішайте суміш і смажте ще 5 хвилин. Натріть сир на дрібній тертці і присипте ним пасту перед подачею.
Нещодавно ми писали про те, як готувати фаршировані печериці з сиром.
А також розповідали, як готувати кабачки зі щавлем.