Пам'ятаєте тістечка "Персики"? Виявилося, їх зовсім не важко приготувати (рецепт з відео)
Багато хто пам'ятає ще з дитинства ніжне тістечко "Персик". Дві кольорові половинки з тіста та солодка начинка зі згущеного молока не тільки дуже смачні, а ще й ефектні. Втім, багато хто не наважується приготувати тістечка самостійно, адже здається, що це важко. Але блогерка Юлія з ніком "_lady.stegantseva_" показала дуже простий рецепт, завдяки якому зробити "Персики" зможе кожен.
Про це повідомляє РБК-Україна (проект Styler) з посиланням на відео, яким дівчина поділилася в Instagram.
Для того, аби приготувати тістечка "Персики", вам знадобляться такі інгредієнти:
- 2 яйця
- 170 грамів цукру
- 60 грамів вершкового масла
- 60 грамів сметани
- 360 грамів борошна
- 3 гр. розпушувача
- ванільний цукор.
Для начинки візьміть такі продукти:
- 120 гр. вершкового масла
- 170 гр. вареного згущеного молока.
Почнемо приготування. Збийте міксером яйця та цукор, на це потрібно витратити 3-4 хвилини, поки не утвориться піна. Потім додавайте туди розтоплене масло та жирну сметану. Ще раз усе збийте міксером.
А в іншій мисці змішайте борошно, розпушувач та трохи ваніліна. Додавайте суміш до збитих яєць поступово, приблизно у три етапи.
Спочатку збивайте тісто міксером, а потім вимішуйте його руками. Тісто для майбутніх "персиків" буде м'яким, загорніть його у харчову плівку та покладіть у холодильник на 30 хвилин.
Потім діставайте тісто та діліть його на однакові шматочки, кожен з яких сформуйте з них кульки.
Зробіть "приплюснуті" половинки (скріншот)
Викладіть їх на пергамент та деко, та запечіть у попередньо розігрітій до 180 градусів духовці. На це потрібно 15-18 хвилин. Готові половинки мають охолонути.
А поки можна приготувати начинку. Збийте міксером вершкове масло та варене згущене молоко, у вас має вийти м'який крем.
Потім беріть половинки тістечок, в кожній зробіть ложкою невеликі отвори, викладіть туди начинку й об'єднайте їх, ніби персик.
Як пофарбувати тістечка "Персики"
Візьміть будь-яку суміш для фруктового желе червоного кольору. Розведіть її у воді та дуже швидко обмокніть тістечка, аби вони не встигли розм'якнути. Також можете взяти звичайний фруктовий сік - червоний або помаранчевий. Потім обваляйте "персики" в цукрі та можете куштувати.
Рецепт тістечка "Персик" - відео
Нагадаємо, нещодавно з'явився рецепт "лінивої" піци, яка готується за 10 хвилин.
Окрім цього, днями стало відомо, як приготувати крильця в кока-колі.