Приготуйте цю оригінальну картоплю з салом, і ви не захочете готувати інакше. А ваші гості щоразу будуть у захваті!
РБК-Україна (проєкт Styler) з посиланням на відео на сторінці в Instagram фуд-блогера Анастасії Станкевич ділиться рецептом незвичайної картоплі.
Для приготування візьміть:
Картоплю середнього розміру відваріть протягом 10 хвилин у киплячій підсоленій воді й охолодіть. М'ясо наріжте невеликими шматочками.
Охолоджену картоплю наріжте кружечками, з'єднайте зі спеціями, олією і сіллю. Нанизуйте по черзі картоплю й сало на шпажки, викладіть на пергамент і запікайте при 190 градусах протягом 25 хвилин.
Після приготування посипте зеленню. Подавати страву можна зі сметанним соусом. Для цього просто змішайте сметану, зелень, свіжий часник і копчену паприку.
Готово. Смачного!
Раніше ми розповідали, як приготувати класичні деруни без картоплі.
Читайте також, що потрібно зробити, щоб картопля не проростала у погребі.