Олів'є - класичний новорічний салат, який стане окрасою святкового столу багатьох родин. Пропонуємо поекспериментувати цього року, замінивши звичайну ковбасу на трохи незвичний інгредієнт, а також додавши трохи спецій.
Рецептом поділився Сергій Поканевич, український шеф-кухар, фундатор власної кулінарної школи.
Відваріть овочі і яйця, охолодіть їх.
Зробіть насічки на курячому філе. Замаринуйте м'ясо: додайте олію, цедру лимона і базилік, посоліть і поперчіть. Залиште філе хвилин на 30,загорнувши в плівку. Обсмажте м'ясо на розігрітій сковорідці з обох боків. Закрийте кришкою і відставте хвилин на п'ять, щоб доготувалося.
Наріжте овочі середнім кубиком: цибулю, моркву, картоплю, огірок, також наріжте яйця. Наріжте куряче філе.
Змішайте все, заправте рослинною олією, посоліть, додайте майонез і лише потім - горошок.
Також читайте, як приготувати бюджетний салат, який може замінити Олів'є на вашому столі.
Крім того ми публікували рецепт суперсмачного салату з крабових паличок.