Ніжний крабовий салат, який здивує навіть гурманів: як готувати
Один з найпопулярніших салатів, які готують для святкового столу - це салат з крабових паличок. У кожного кухаря є свої перевірені рецепти, а ми пропонуємо вам спробувати дуже ніжний варіант, який багатьом сподобається.
Як приготувати ніжний салат з крабових паличок, розповідає РБК-Україна (проєкт Styler) з посиланням на допис кулінарки Юлії Сімончук в Instagram.
Що вам знадобиться:
- Крабові палички - 250 г
- Ананаси консервовані - 450 г
- Сир твердий - 200 г
- Кукурудза - 1 банка
- Сіль, перець - до свого смаку
- Майонез - 2 ст. ложки
Як готувати салат з крабових паличок
Сир та крабові палички нарізати дрібним кубиком. З ананасів злити сік, за потреби порізати. Всі ці інгредієнти потрібно змішати, додати консервовану кукурудзу. Потім додати сіль, спеції та заправити майонезом. Усе ретельно перемішати.
"Дуже швидко готується, а ще швидше зникає зі столу", - зазначає кулінарка.
У цей салат також можна додати відварені яйця. Якщо ви любите викладати салати шарами, то можна зробити так:
1 шар - крабові палички, майонез
2 шар - сир, майонез
3 шар - ананаси, майонез
4 шар - кукурудза, майонез
До речі, раніше ми писали про те, як приготувати дуже смачний салат з ананасами.
А ще розповідали про те, як приготувати святковий королівський салат.