На вечерю можна приготувати смачну ароматну страву - куряче філе з пармезаном за соусом песто. Така проста та водночас вишукана страва сподобається усім.
Про це повідомляє РБК-Україна (проект Styler) з посиланням на YouTube-канал "Світ смачних рецептів".
Таку страву можна приготувати заздалегідь, зібравши всі компоненти за годину, а потім поставивши в духовку безпосередньо перед тим, як подавати до столу.
Для приготування знадобляться такі інгредієнти:
Спочатку куряче філе потрібно надрізати в трьох місцях під нахилом і не до кінця. Далі посоліть, поперчіть та посипте паприкою.
Викладіть філе в тарілку, полийте соєвим соусом, оливковою олією та залиште маринуватись 30-40 хвилин.
Потім кожний надріз змастіть соусом песто. Моцарелу і томат наріжте кружальцями та вставте в надрізи.
Викладіть філе у форму та запікайте при температурі 180°C 30-40 хвилин до зарум’янення.
Раніше ми повідомляли, як вдома приготувати смачну локшину.
Також читайте, як приготувати пиріг, який ніколи не набридне.