Нереально смачно! Рецепт "битих огірків" від учасника МайстерШеф
Биті огірки – це проста та смачна закуска, яка нікого не залишить байдужим. Ця страва відноситься до китайської кухні, а приготувати її вдома не складе вам труднощів. Результат порадує, адже виходить не гірше, ніж у ресторані.
Рецептом поділився відомий кулінар та учасник МайстерШеф Микола Люлько у своєму Instagram.
Вам знадобляться
- Соєвий соус 375 грамів
- Рисовий оцет 250 грамів
- Кунжутна олія 80 грамів
- Часник 80 грамів
- Кінза 70 грамів
- Цукор 100 грамів
- Огірки 1000 грамів
Покроковий рецепт приготування
Помийте огірки та видаліть від них "попки". Потім розріжте по діагоналі та покладіть у пластиковий пакет. Потім візьміть молоточок і відбийте добре в пакеті.
Приготуйте соус. У миску засипте цукор, соєвий соус, рисовий оцет, перемішайте. Потім додайте кунжутну олію.
Наріжте часник, перець чилі та кінзу і додайте в соус. Помістіть у нього відбиті огірки. Страва має настоятися у холодильнику 7-8 годин. Смачного!
До речі, ми писали про те, які секрети дозволять вам приготувати ідеальні голубці.
А ще розповідали про те, які продукти допомагають організму швидко зігрітися.