Закарпатський бограч уже давно здобув популярність серед гурманів навіть далеко за межами гірського регіону. Ця страва навариста, із гострим присмаком й запашним ароматом спецій. Але, щоб бограч дійсно вийшов таким, слід готувати його за перевіреним рецептом і знати кілька секретів цієї страви.
Як правильно готувати закарпатський бограч, розповів шеф-кухар та суддя МастерШеф Володимир Ярославський на своїй сторінці Instagram.
"Я обожнюю українську кухню і завжди був впевнений, що наші страви найкращі. А найбільше смакують ті, що приготовлені на свіжому повітрі. Тому я не полінувався - взяв у тата казан, пальник, і вирішив приготувати бограч. Його готують на Закарпатті. Супер наваристий, смачний, густий суп у казані, і обов’язково з паприкою", - говорить кухар.
Інгредієнти:
Як приготувати:
Раніше ми ділились рецептом картопляної запіканки з грибами від одеського шеф-кухаря.
Нещодавно ми ділились рецептом швидкого супу харчо від Ектора Хіменес-Браво.