Літо - це чудовий час консервувати овочі на зиму. Незамінним продуктом на кухні буде заправка на борщ, яку легко приготувати.
Рецептом поділились у Telegram "Домашня Консервація. Кулінарія".
Всі овочі промийте, почистіть, потім шарами покладіть у таз у наступній послідовності. Цибулю поріжте напів- або чвертькільцями, буряк натріть на великій тертці. Також натріть і моркву, перець поріжте тонкою соломкою, помідори півколами.
Додайте до овочів сіль, цукор, оцет, олію. Все перемішайте і поставте на маленький вогонь, як тільки овочі дадуть сік, додайте вогню і варіть 25 хвилин. Розкладіть гарячим у стерильні банки та закатайте.
Раніше ми писали, як приготувати мариновані кабачки на зиму.
Також читайте, які закрутки корисні здоров'ю.