Домашня піца на тонкому тісті порадує всю вашу родину. А якщо її готувати дуже просто, вам захочеться повторювати це знову і знову.
Своїм способом поділилася кулінар Alina FooDee у YouTube.
Одразу поставте духовку прогріватися на максимум (250 градусів чи більше).
Змішайте 130 г борошна з дріжджами в глибокому посуді. Залийте все гарячою водою.
Додайте сіль і решту борошна (260 г). Замісіть лопаткою. Додайте оливкову олію.
Викладіть на поверхню і вимішуйте кілька хвилин, доки тісто не перестане липнути до рук. Покладіть тісто в миску і накрийте рушником.
Приготуйте улюблену начинку: наприклад, візьміть томатний соус, базилік, наріжте помідори, оливки, цибулю, сир, ковбасу.
Поверніться до тіста. Розділіть навпіл, і розкатайте чи розтягніть першу половинку. Викладіть її на встелене пергаментом деко. Розкладіть зверху всі інгредієнти.
Випікайте протягом 5-10 хвилин в дуже гарячій духовці. Поки перша випікатиметься, займіться другою піцою.
Раніше ми писали, як приготувати домашній кисломолочний сир з магазинного молока.
Крім того дізнайтеся, як завжди точно виміряти інгредієнти для випікання.
Увага! Під час війни активізувалися інтернет-шахраї, які видають себе за сайт РБК-Україна. Вони використовують наш дизайн, персональні дані редакції та схожу адресу сайту. Єдиний домен РБК-Україна – www.rbc.ua. Про фейкові сторінки з нашою назвою повідомляйте на пошту: sb@rbc.ua.