Наполеон без збивання і випічки: дуже простий рецепт смакоти
Випікання Наполеону - це зазвичай трудомісткий процес, який передбачає приготування складного листкового тіста. Але все можна зробити значно простіше.
Рецепт з'явився в YouTube кулінарки Лілії Цвіт.
Інгредієнти на форму 20 см:
- печиво листкове - 500 г
- молоко - 1 л
- яйця - 2 шт.
- цукор - 200 г
- ванільний цукор - 1 пакетик
- крохмаль - 80 г
- масло - 100 г
Покрокове приготування
У каструлі з'єднайте яйця, цукор, ванільний цукор, кукурудзяний крохмаль. Перетріть все добре, щоб не було грудочок. Додавайте молоко у два-три етапи, вмішуючи поступово.
Поставте нагріватися на маленькому вогні. Коли маса почне закипати і загусне, вимкніть плиту. Додайте в гарячий крем масло і добре збийте. Поставте крем охолоджуватися до ледь теплої температури.
На дно форми викладіть печиво з листкового тіста. Щедро змастіть теплим кремом. Чергуйте печиво з кремом, доки не використаєте весь крем і печиво. Залиште трохи печива для крихти. Зверху торт посипте крихтою з печива, щоб прикрасити торт.
Відправте торт мінімум на дві години, краще - на ніч. Наш тортик готовий!
Раніше ми писали, як приготувати найдешевший торт без яєць, молока чи масла.
Крім того читайте про рецепт вафельного торту Снікерс.