Перевага домашнього майонезу в тому, що ви знаєте, які в ньому інгредієнти. Приготувати такий соус насправді можна за декілька хвилин.
Рецептом поділилась фудблогер Юлія Симончук у своєму Instagram.
Фудблогер наголошує, що всі інгредієнти мають бути кімнатної температури.
Вам знадобляться:
В посуд налийте олію, додайте цукор, сіль, перець, яйце, гірчицю та оцет. Яйце потрібно розбити акуратно, аби не пошкодити жовток.
"Ніжку" блендера опустіть на дно так, щоб захопити яйце та, не відриваючись від дна посуду, почніть збивати на максимальному режимі кілька секунд, доки не почне з'являтись густа маса.
Далі почніть рухати блендером та збийте до загустіння всієї суміші. Готово! Майонез може зберігатись в холодильнику чотири-п'ять днів.
Раніше ми писали про те, як приготувати густе сливове варення на сковорідці за 20 хвилин.
Також читайте, рецепт картопляного кіша із вчорашнього пюре.