"Мільйон за рік заробляв дуже давно": Володимир Ярославський висловився про свої заробітки
Володимир Ярославський у своєму інтерв'ю прокоментував тему мобілізації, а також відповів на питання, що стосувалося фінансів. Він сказав, як змінилися заробітки після початку повномасштабної війни.
Про це зірка висловився під час розмови з інтерв'юеркою Аліною Доротюк, і РБК-Україна (проєкт Styler) розповідає детальніше, що відомо.
Ярославський розповів про свої доходи
Так, він зауважив, що є гривневим мільйонером і заробляв мільйон за рік ще дуже давно. Проте після початку великої війни ситуація погіршилася.
"Заробляв і дуже давно. Але наразі, після початку широкомасштабного вторгнення, взагалі ледь-ледь відновлення йшло. Певний час я взагалі не мав зарплати, у нас не отримували на роботі зарплату. Так само відновлення поступово йде важко, багато грошей йде на донати", - поділився деталями він.
скриншоти з інтерв'ю
Ярославський розповів детальніше про суми донатів.
"Звісно, є потреби постійні і витрати на них. А є - треба, якщо є гроші - доначу. Потрібно щось хлопцям на фронт, хтось знайомий пише, роблю збір. Я не ідеально рахую свої прибутки. Необхідно - і робимо. Можу і 50, і 70, і 90 тисяч грн на місяць кинути, можу і більше, якщо додавати підприємства. З них ми і на "Охматдит" 100 тисяч закидували. Це тільки великі донати, які я знаю. Менші донати я взагалі не рахую", - пояснив відомий шеф-кухар.
Зірка кулінарії також сказав, який дохід має з реклами у блозі, і як взагалі ставиться до цього питання.
"Я не називаю конкретних цифр. Я можу просто так взяти когось, можу зробити величезну знижку, якщо бренд мені подобається, і я вважаю, що це потрібно або для мене це є соціально важливим. Конкретно я не називаю, тому що в мене індивідуальний підхід", - поділився Володимир.
Володимир Ярославський розповів про свої заробітки (фото: instagram.com/yaroslavskyi_vova)
Нагадаємо, Володимир Ярославський є українським шеф-кухарем, керівником і співвласником ресторанів "Lucky", "Shef's table", співзасновником міжнародної франшизи ресторанів "Nai", бренд-шефом магазину "Good Wine", співавтором кулінарної книги "100 рецептів на кожен день", а також суддею проєкту "МастерШеф Україна".