Мандарин в шоколаді: рецепт смачного і корисного десерту
Мандарини в шоколаді - це простий і корисний новорічний десерт, на приготування якого піде 15 хвилин. До речі, вам знадобляться всього кілька інгредієнтів.
Про це повідомляє РБК-Україна (проект Styler) з посиланням на сайт Amy's nutrition kitchen.
Американський дієтолог Емі розповіла, що мандарини разом з шоколадом виходять неймовірно смачними. Зробити такий десерт досить просто, аже зараз саме сезон мандаринів.
Вона зазначила, що додала фісташки для невеликого хрускоту. Також вона радить використовувати 60% чорний шоколад, адже він не надто гіркий.
Список інгредієнтів
Для приготування мандаринів у шоколаді, які чудово підійдуть для святкового столу, знадобляться:
- 1/2 склянки 60% темного шоколаду
- 4 мандарина, розділених на дольки
- 1/4 склянки очищених несолоних фісташок, дрібно нарізаних
- половина чайної ложки кокосової олії
Легкий спосіб приготування
Спочатку потрібно правильно розтопити шоколад. Варто наповнити Наповніть дно каструлі середнього розміру на третину водою і довести до кипіння.
Після цього зменште вогонь до мінімуму, потім поставте зверху велику жаростійку миску. Покладіть у неї чорний шоколад і кокосове масло. Час від часу помішуйте, поки шоколад не розтане.
Далі очистіть мандарини та подрібніть фісташки. Мандарини потрібно наполовину занурити у шоколад. Посипте фісташками, перш ніж шоколад застигне. Це варто робити швидко.
Десерт можна поставити у холодильник на 20 хвилин, щоб шоколад швидше застиг. Їжте і насолоджуйтеся!
Рецепт мандаринів в шоколаді (фото: amysnutritionkitchen)
Раніше ми повідомляли, як вибрати соковиті мандарини, щоб були солодкими і без кісточок.
Також читайте чи насправді мандарини корисні для дітей.