ua en ru

Макарони з капустою: проста, смачна і ситна закарпатська страва

Макарони з капустою: проста, смачна і ситна закарпатська страва Скріншот: Як приготувати макарони з капустою

Смачно, ситно і просто - що ще треба для повноцінного сімейного обіду. Саме такою є закарпатська страва, склад якої може здаватися незвичним - макарони з капустою.

Рецептом поділилися на каналі Закарпатська господиня.

Складники:

  • Макарони
  • Капуста
  • Морква
  • Соняшникова олія
  • Сіль, перець за смаком.

Покрокове приготування

Відваріть макарони у великій кількості підсоленої води з додаванням олії. Важливо не переварити, краще щоб були "аль денте".

Нашинкуйте капусту грубо ножем або в інший спосіб.

Налийте в глибоку каструлю для тушкування олію і всипте капусту, посоліть і помішайте. Готуйте на невеликому вогні, поступово помішуючи.

Якщо капуста сухувата, підлийте трохи води. Додайте перець до смаку. Покладіть натерту моркву. Тушкуйте до готовності під закритою кришкою.

Злийте воду з макаронів, можна додати трохи олії.

Додайте готову капусту до макаронів, перемішайте. Наша смачна і ситна закарпатська страва готова!