Червоний винний оцет є ключовим інгредієнтом для улюблених салатних заправок та має безліч переваг для здоров’я. Він має позитивний вплив на все: від здоров’я серця до догляду за шкірою.
Про це повідомляє РБК-Україна (проект Styler) з посиланням на сайт Real Simple.
Вважається, що оцет походить з Франції. Найочевиднішою відмінністю між ним та білим винним оцтом, окрім смакових нот відповідних сортів вина, є колір: червоний винний оцет надає ледь помітного рожевого відтінку всьому, до чого ви його додаєте.
У 100 г червоного винного оцту міститься 6 г калорій.
Використовуйте його як гарнір до супів і солоного гаспачо, а також додавайте в маринади та мариновані огірки.
До того ж це чудова приправа до салатів, що надасть їм цікавого пряного смаку. На основі червоного винного оцту можна приготувати соуси до м’яса.
Раніше ми повідомляли про наслідки від вживання яблучного оцту.
Також читайте, які предмети в домі не слід чистити оцтом, щоб не пошкодити.