Приготувати курячий пиріг можна швидко та легко. Такий пиріг відмінно підійде для сніданку, обіду, посиденьок з друзями чи пікніка. Він ситний та поживний.
Як зробити курячий пиріг із сиром, яйцем та зеленню – читайте нижче.
Для тіста:
Для начинки
Відварене філе та яйця нарізаємо дрібними кубиками. Цибулю шаткуємо і додаємо до м'яса та яєць. Сир трьом на дрібній тертці й також додаємо в начинку. Додаємо спеції до смаку і добре перемішуємо.
Змішуємо кефір з йогуртом, додаємо туди яйце, борошно, розпушувач та сіль. Все добре перемішуємо до однорідної маси. Потім додаємо туди начинку і знову перемішуємо.
Виливаємо суміш у форму. У силіконову форму нічого не треба додавати. Якщо використовуєте якусь іншу, то можна постелити пергаментний папір або змастити вершковим маслом.
Ставимо форму в духовку, розігріту до 180 градусів. Випікаємо 40 хвилин. Готовому пирога даємо трохи охолонути, а потім нарізаємо на порції.
А ось ще один варіант такого пирога, що готується без м'яса:
До речі, раніше ми розповідали про те, як швидко та легко приготувати міні-хачапурі.
А ще писали про те, як готується закарпатський лангош – справжня українська міні-піца.