Прості курячі ніжки можна приготувати так, що смак введе вас з розуму, а ваші рідні проситимуть знову і знову таку курочку на обід чи вечерю.
Рецептом поділилася українська кулінарна блогерка Alina FooDee.
Нарізати 2 зубчики часнику на тонкі пластинки. Зробити надрізи в курячих ніжках і вставити в них шматочки часнику. Посолити та поперчити курячі ніжки до смаку.
Обсмажити курячі ніжки до рум'яності з кожного боку. Обсмажити на сковороді 1 чайну ложку борошна. Додати вершки. Викласти курячі ніжки. Тушити 10 хвилин.
Дрібно нарізати часник та кінзу. Додати часник та кінзу, тушити ще 10-15 хвилин.
Раніше ми писали, як приготувати розсольник на зиму у банках.
Також читайте, як смажити на сковороді без соняшникової олії, щоб було смачно, економно та корисно.