Курячі млинці готуються з невеликої кількості продуктів і відмінно підійдуть як на вечерю, так і для інших прийомів їжі. Це поживна, ситна страва, яку можна подавати як окремо, так і в поєднанні з салатами чи гарніром.
Як приготувати курячі млинці з плавленими сирками, розповідає РБК-Україна (проєкт Styler) з посиланням на Shuba.
Куряче м'ясо потрібно помити та нарізати маленькими кубиками. Можна використовувати обрізки курки, з яких важко приготувати щось повноцінне.
Плавлені сирки натріть на грубій тертці. Моркву та цибулю потрібно помити, почистити та натерти на тертці. Цибулю також можна дрібно нарізати. Зелень помийте та дрібно наріжте.
Поєднайте м'ясо з овочами та плавленими сирками. Додайте зелень та вибийте яйця. Перемішайте. Додайте борошно, сіль, перець та вимішуйте до утворення однорідної маси.
Розігрійте сковорідку та додайте олію. Викладайте млинці на сковорідку ложкою та обсмажуйте на середньому вогні з двох сторін.
Подавати до столу можна з соусами, сметаною, салатом зі свіжих овочів чи з будь-яким гарніром.
Раніше ми писали про те, як приготувати карпатські базарі.
А ще розповідали про те, як готується гонорова авдіївська каша.