Куряче філе, підсмажене до рум'яного кольору у вершковому соусі - смачна страва з простими інгредієнтами за методом приготування, який не вимагає фантазії. А вишукана подача, разом з ніжним смаком філе, зробить звичайну вечерю особливою.
Про те, як готувати куряче філе у вершковому соусі з томатами, розповідає РБК-Україна (проєкт Styler) з посиланням на сайт Shuba.
Для приготування неймовірно смачної вечері вам знадобляться такі інгредієнти:
Для початку помийте філе, трохи почекайте, поки стече вода, та, за бажанням, наріжте на менші шматки або зробіть надрізи. Посоліть та поперчіть м'ясо.
Очистьте цибулю та наріжте її кільцями або дрібними кубиками. На пательні розігрійте олію та обсмажте цибулю та філе з двох сторін до легкого золотистого кольору.
В цей час помийте помідори, наріжте їх кубиками та додайте в пательню. Протушкуйте все, трохи перемішуючи помідори, протягом 5 хвилин.
Для соусу очистьте та подрібніть часник та натріть сир на тертці. Перемішайте теплі вершки з сиром та яйцями, додайте часник, сіль та перець до вашого смаку.
Залийте соусом філе та тушкуйте на маленькому вогні протягом 30 хвилин під кришкою.
Готове філе подавати з соусом та прикрашене подрібненою зеленню.
До речі, раніше ми розповідали про те, як готувати крильця в кока-колі.
Також писали про те, як готувати фаршировані шпинатом яйця.