Котлети в панірувальних сухарях чудово поєднують ніжне м'ясо та хрустку скоринку. Але можна зробити котлети смачнішими, використавши для начинки сир та овочі.
Про те, як готувати котлети з сиром та помідорами, розповідає РБК-Україна (проєкт Styler), з посиланням на TikTok-сторінку кулінарної блогерки Юлії Стеганцевої.
Для того, щоб приготувати котлети з сиром та помідорами, потрібні ці продукти:
Філе необхідно попередньо злегка заморозити, щоб воно легше розрізалося. Для котлет також можна використовувати філе невеликого розміру - тоді знадобиться декілька.
Гострим ножем потрібно горизонтально розрізати філе на частини завтовшки 0,8-1 см. З великого філе можна отримати 9 слайсів.
Розрізане філе потрібно покласти на обробну дошку та злегка відбити молотком для м'яса з кожного боку. Щоб у філе не утворилися дірочки, його потрібно накрити харчовою плівкою.
Після цього м'ясо потрібно присипати сіллю та паприкою. Для приготування начинки наріжте на маленькі шматочки твердий сир та змішайте його в глибокій мисці з вершковим.
Петрушку треба промити, обсушити та подрібнити. Зелень також додайте до сирної начинки. Крім цього, петрушку можна замінити на шпинат.
Щоб смак начинки був виразнішим, додайте часник, очистивши його та розчавивши. Ретельно перемішайте сирну начинку. Помідор помийте та наріжте на скибки.
Щоб сформувати котлетки, на харчову плівку викладіть філе, а на нього - 1 ч. л. начинки та скибку помідора. Загорніть начинку, згорнувши філе у рулет. Обгорніть котлету харчовою плівкою та покладіть в морозилку на 20 хвилин, щоб вони тримали форму.
Для панірування збийте два яйця, в окрему миску насипте борошно, а ще в одну - панірувальні сухарі. Охолоджені котлети спочатку обваляйте в борошні, потім занурте в яйце, після чого обваляйте в панірувальних сухарях.
Обсмажте котлети в паніровці у фритюрі. Після того, як котлети будуть готові, їх обов'язково треба покласти на паперовий рушник, щоб прибрати зайвий жир.
Нещодавно ми писали про те, як готувати фрикадельки з курятини та броколі.
Крім цього, розповідали, як готувати сніданок з сендвічами як в ресторані.