Королівський дерун, який ви захочете готувати знову і знову
![Королівський дерун, який ви захочете готувати знову і знову](https://www.rbc.ua/static/img/s/c/screenshot_4_287_650x410.jpg)
Якщо вам трохи набридли звичайні деруни, пропонуємо приготувати справжній "королівський" дерун, який за раз нагодує велику родину.
Рецептом поділилася кулінарка Alina FooDee на YouTube.
Складники:
- Картопля - 900 г (близько 6 шт.)
- Цибуля - 1 шт.
- Часник - 2 зубчики
- Соєвий соус - 2 ст. л.
- Сіль, чорний мелений перець, коріандр - на смак
- Фарш - 500 г
- Кетчуп - 2 ст. л.
- Вершкове масло - 1 ст. л.
Покрокове приготування
Наріжте цибулю дрібним кубиком, обсмажте до прозорості на вершковому маслі. Додайте фарш, часник, соєвий соус, кетчуп, спеції і протоміть все разом на сковороді.
На крупній тертці натріть картоплю, трохи відтисніть від соку. Додайте яйця, посоліть, поперчіть за смаком. Перемішайте все ретельно і розділіть масу навпіл.
Розігрійте сковороду з вершковим маслом і викладіть першу частину картоплі на сковороду. Зверху викладіть фарш і другу частину картоплі.
Обсмажуйте під кришкою хвилин 20-25 на слабкому вогні. Переверніть і з другого боку обсмажуйте близько 12-15 хвилин вже без кришки.
Ріжте на порції і подавайте зі сметаною та зеленню. Смачного!
Раніше ми писали також, як приготувати домашні макарони.
Крім того читайте про рецепт легендарних американських панкейків.