Відомий кулінар Євген Клопотенко поділився з українцями рецептами трьох намазок на хліб із кисломолочного сиру. Найкраще в процесі приготування те, що їх можна зробити навіть без світла.
Цими трьома чудовими рецептами Клопотенко ділиться на своєму YouTube-каналі.
Інгредієнти
Процес приготування
Перетріть через дрібне сито кисломолочний сир. Поріжте кружальцями банан і додайте до сиру разом зі сметаною, цукровою пудрою та ванільним цукром. Ретельно перемішайте віничком до однорідності. Оскільки ця намазка є більше солодкою, подавайте її з крихким печивом.
Намазки стануть прекрасним доповненням до улюблених канапе або брускет (фото: Freepik)
Що вам знадобиться
Як готувати
Для другої намазки так само перетріть через сито кисломолочний сир. Помийте кріп та петрушку, відділіть листочки від стебел та дрібно посічіть. Додайте зелень до сиру, дрібку коріандру, сіль до смаку та перемішайте. Смачно подавати з підсушеними на пательні чи в духовці скибками хліба.
Складові
Готуємо
Аналогічно до двох попередніх рецептів перетріть кисломолочний сир через дрібне сито. В окрему миску викладіть з банки сардини та добре розімніть виделкою. Вичавіть сік половини лимона та додайте цедру. Перекладіть до сиру та добре перемішайте до об'єднання. Таку намазку можна їсти як самостійну складову бутерброда. Вона буде дуже ситною!
Раніше ми розповідали, як замісити ідеальне тісто на різдвяні вареники.
Читайте також, як приготувати фантастичне запечене сало до святкового столу.