Чашка кави завжди смачніша, коли приготована вдома і "з любов'ю". Домогтися ідеального смаку можна, знаючи кілька секретів.
Як приготувати філіжанку ароматного напою - в матеріалі Styler далі.
Як розповіла в Telegram експерт з харчування Наталя Мазурик, для смачної меленої кави у чашці треба дотримуватися таких правил:
Про те, як приготувати напій, відома кулінарка написала в книзі "На добрий вечір", виданій 1993 року.
Інгредієнти для напою:
Приготування кави
До сухої посудини всипте мелену чорну каву, вимішайте з цукром і на дуже легкому вогні підігрійте, помішуючи.
Тоді влийте кип'яток, помішайте і запарте каву, не доводячи до кипіння. Як тільки вкриється піною, зніміть з вогню.
Коли кава осяде, поставте ще на хвилинку на вогонь, а потім розлийте до маленьких чашечок, додаючи по ложечці коньяку.
Окремо на тарілці подайте помитий і нарізаний на тонкі кружальця лимон, посипаний цукром.
Раніше невролог розповіла про п'ять причин, коли голова може боліти саме від кави.
Також кардіолог повідомила, чи можна пити каву при проблемах із тиском.