Картопляні крокети з сиром готуються дуже просто і чудово підійдуть як для сімейної вечері, так і для душевного вечора з друзями. Інгредієнтів для цієї смакоти потрібно зовсім небагато і страву можна назвати бюджетною.
Як приготувати картопляні крокети з сиром, розповів український шеф-кухар та фуд-фотограф Едуард Насіров на своїй сторінці в Instagram.
Для панірування:
Фото: instagram.com/my_happyfood
Картоплю розім'яти або натерти на дрібній тертці, додати решту інгредієнтів і замісити тісто. Дати йому відпочити 30 хвилин.
Скачати з тіста "ковбаску". Нарізати й кожен шматочок трохи придавити вилкою (як ньоккі).
Далі кожен шматочок опустити в суміш яйця з сіллю і перцем, потім обваляти в панірувальних сухарях і смажити до золотистості в добре розігрітій олії.
Подавати гарячі крокети з улюбленим соусом.
Фото: instagram.com/my_happyfood
До речі, раніше ми писали про те, як приготувати лангош по-закарпатськи.
А ще розповідали, що шеф-кухар поділився рецептом вінницьких розрепанців.