Спеції та ароматні рослини – це союзники на кухні. Вони ідеально підходять для ароматизації та посилення смаку страв. Щоб насолодитися ароматом зелені вона має бути свіжою!
Як зберегти петрушку свіжою до двох місяців, розповіли експерти у виданні Sante Plus.
Щоб петрушка залишалася свіжою протягом багато часу, важливо ретельно вибирати її. Вона має бути яскраво-зеленого кольору і пахнути свіжістю. Уникайте сушеної, коричневої чи зморщеної петрушки, яка втратила свою свіжість ще до того, як ви її купили.
Ви можете зберігати петрушку у герметичному контейнері. Зробити це можна двома різними способами.
Зберігайте петрушку у банці
Просто дрібно наріжте та зберігайте в герметичній скляній банці. Таким чином, петрушка залишається свіжішою, ніж якщо вона зберігалася просто в пакеті.
До речі, експерти пояснили, чому коти люблять їсти траву.