Як заквасити найсмачніші яблука: найпростіший рецепт
Квашені продукти – дуже корисні для організму, оскільки містять корисні біфідобактерії. З відключенням світла такі заготовки також прийдуть вам на допомогу, тому що не потребують особливого режиму зберігання.
У матеріалі Styler читайте, як заквасити яблука, яких цього сезону в Україні - достаток.
Для приготування квашених яблук можна брати будь-який сорт цього фрукту. Але тверді яблука навіть після сквашування будуть не надто м'якими.
Вам знадобляться
- Яблука
- Сіль (1 столова ложка)
- Цукор (2 столоаі ложки)
- Вода.
Покроковий рецепт приготування
Візьміть трилітрову банку, попередньо її помивши. Засипте туди яблука і утрамбуйте в банку.
Додайте в банку столову ложку солі та дві столові ложки цукру. Залийте яблука водою та накрийте капроновою кришкою. Збовтайте трохи банку, щоб сіль та цукор розчинилися. Поставте банку в місце, щоб туди не потрапляли сонячні промені.
Враховуйте, що банка підтікатиме через процес бродіння, поставте її в миску.
Читайте також, як заквасити білокачанну капусту. Швидкий та простий рецепт.
Раніше ми писали, як приготувати моркву по-корейськи, таку смачну, як на ринку.