Дуже часто ми викидаємо зелень, так і не встигнувши нею скористатися. І якщо методів збереження не привʼяленої зелені декілька (общипати листя та скласти в скляний лоток, завернути у вологу марлю), то реанімувати підвʼялену є лише один метод - напоїти водою.
Про це повідомляє РБК-Україна (проект Styler) з посиланням на пост в Instagram нутриціолога Сніжани Ворошилової.
Щоб зелень простояла довго і ви встигли використати всю, поставте її з банкою в холодильник.
"Я раджу ставити в банку вже ретельно вимиту зелень, щоб потім брати вже миту. Це як мінімум зручно. Наприклад, знадобилась гілочка петрушки в борщ, а вона вже мита та суха", - написала експерт.
Така проста порада може збагатити зеленню ваш раціон, бо зелень під рукою пружна, свіжа та вимита.
Раніше ми писали, як краще готувати буряк для його максимальної користі.
Читайте також 5 секретів квашеної капусти, без яких вона не вийде ніколи.